top of page

Getuigenissen

Anchor 1

Ik werd vroeger altijd gepest en daarom blijf ik steeds stil en op de achtergrond.

Mijn psychologe stuurde me naar Laurence omdat zij ook jongeren coacht want ik zou wat ik nu begrepen heb in de therapie bij de psychologe, omzetten in gewoon 'doen'.

Gaat me nooit lukken dacht ik! Maar toch!

Nu durf ik vreemde mensen aan te spreken, kleed ik me iets minder saai, en ga ik uit!

Voel me bevrijd, de angst omgezien te worden is weg en hier ben ik echt blij mee.

Laurence laat me ook steeds lachen en ik was de eerste keer echt bang maar het is er wel gezellig.

Af en toe stuur ik nog een berichtje als ik twijfel over iets en dat is leuk want dan antwoordt ze me onmiddellijk.

Ik ga nu studiekeuze volgen want dat lijkt me goed voor mijn toekomst en mijn ouders raden me het ook aan.

JVG

Mijn vriend deed de studiekeuze coaching en was erg blij met de resultaten, en mijn ouders gingen akkoord om me dit ook te laten doen.

Twijfel tussen Rechten en Handelsingenieur omdat mijn ouders deze beide richtingen voor mij als gepast zien, maar nu ben ik er zeker van; ik ga rechten doen! Die test is echt super en ik was eigenlijk verbaasd hoe juist die is, want Laurence kent me niet. Eigenlijk is 'verrast ' een juister woord.

Hebben ook goed gelachen met momenten want de gesprekken verliepen super vlot en waren niet saai en was direct op mijn gemak.

Nog eens bedankt!

NDJ

Dankzij jou, heb ik weer de kracht, energie én plezier gevonden in werken... Hard werken! Maar met heel veel plezier en ware energiegever geworden! 

Work hard, play harder is een feit geworden! Oprechte dank om mij te begeleiden in mijn uitdagend traject Laurence! Eeuwige 🙏  EAY

Ik heb al jaren een negatief zelfbeeld en ben hiervoor al 2x in therapie geweest bij een psychologe. Ik heb daar veel over mezelf geleerd. Maar ik heb steeds gemist om er iets mee te DOEN. Via een vriendin kwam ik bij Laurence, en ze heeft me op het niveau van het gedrag voor altijd geholpen. Ik ga nooit meer terug naar dat vorige leven, ontzettend dank Laurence! VV

Thierry leerde mij als leidinggevende beter te communiceren. Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste woorden te vinden en dit gaf me soms moeilijkheden vooral bij opmerkingen naar mijn team toe.

Communicatievaardigheden bijschaven was voor mij bijzonder belangrijk en hiermee kan ik verder.

Het was een nuttig en leerrijk parcours. LS

Aan iedereen die flirt met een demotivatie of zij, die zich afvragen of ze wel op de juiste carrière stoel zitten, volg deze coaching!

Via de VDAB vroeg ik loopbaancheques aan; via hun site kwam ik bij Vita-Antwerpen terecht.
Laurence contacteerde me dezelfde dag nog en 2 dagen later ontmoette ik deze enthousiaste en deskundige vrouw.

Na elke sessie kreeg ik opdrachten mee die me onbewust heel hard deden nadenken over, in de eerste plaats mezelf; ik leerde terug belang te hechten aan MIJN gevoel en 4sessies later, stond ik er: sterk en totaal veranderd!

Dankzij haar hulp weet ik wat ik waard ben, besefte ik welke job voor mij geschikt is en het meest belangrijke: ik leerde grenzen stellen.

Ik kreeg er niet genoeg van en bestelde weer 4 loopbaancheques. Deze keer om assertiever voor de dag te komen. En ja, ik krijg nu meer respect en waardering van mijn omgeving.

Deze coaching kwam als een geschenk uit de hemel: ik zat diep maar ik nam de tijd en dankzij mijn  goede begeleiding leerde ik 'gezond egoïstisch' te zijn en zag ik geleidelijk aan het licht in mijn duisternis.
Aankloppen bij deze schitterende dame was het begin van mijn nieuwe IK!


Dank u Laurence! VD

Al lange tijd voelde ik mij niet meer goed op mijn werk. Had 's morgens geen zin om te vertrekken​ en verloor al mijn energie.

Ik ging naar de arts want ik dacht dat er iets mis was, maar hij stuurde mij door naar Laurence De Backer omdat hij zeker was dat dit me ging helpen. Ik vond het wat raar want ik kende haar niet en wat zou zij over mijn loopbaan wel weten.

Het onthaal was vriendelijk en ik kreeg onmiddellijk het gevoel dat ik mijn verhaal daar kon doen. En dan volgde enkele testen, waardoor duidelijk werd wat er mis was. Het bleek dat ik structuur nodig heb en tijdsdruk niet verdraag en ik was in een omgeving waar er zich continu onverwachte situaties voordeden. En dat putte mij mateloos uit.

Samen zijn we de sectoren en de arbeidsmarkt gaan verkennen en de opportuniteiten uitgekozen die beter passen bij mijn werkprofiel.  Ik maakte de grote stap naar een nieuwe baan en ben nu uiterst tevreden. Gelukkig heeft de overheid dit voor het grootste deel gesubsidieerd met een loopbaancheque.

Dank je Laurence! Els S

Ik stond op een kruispunt op mijn werk. Wilde ik doorgroeien? Hoe ging ik dat doen? Of wilde ik het roer omgooien en op welke manier? Ik verloor het overzicht en wist niet meer goed welke stappen eerst te zetten.

Laurence luisterde. En ze stelde op zo'n manier vragen waardoor ik eigenlijk zelf oplossingen ontdekte. Samen met haar heb ik toen een stappenplan gemaakt.

Helderheid. Overzicht. Zo kreeg ik het gevoel dat ik terug meer de regie kreeg en vertrouwen in mijn te volgen koers. Het was heel aangenaam om samen te zitten. Zou het zo weer doen. " Patricia V

Aan de kassa van de supermarkt geraakte ik in paniek, mijn lichaam verstijfde, ik moest daar weg, ik kon niet meer denken,...

Via een kennis kwam ik bij Laurence, burn-out coach. 

Het duurde even voor ik deze, toen voor mij verschrikkelijke zin, kon uitspreken: "Ik zit in een burn-out". Laurence stuurde me ook naar de arts om mijn slaapprobleem aan te pakken. 

Jarenlang heb ik mijn gevoel genegeerd, jarenlang ben ik over mijn limiet gegaan om maar de beste evaluaties te krijgen.

Het heeft maanden geduurd om terug te kunnen werken. Ik heb ook een andere job aanvaard. Laurence gaf me veel inzichten. Ze heeft me zelf laten benoemen wat belangrijk voor me is en leerde me een andere "bril" opzetten; de bril waar ik mezelf ben..." Anne L.

bottom of page