top of page

Studiekeuze begeleiding

Jongeren (vanaf 15j) die een studiekeuze moeten maken, twijfelen soms en blijven vaak tijdens hun studies met een onzeker gevoel na hun keuze. De juiste keuze van je studie/beroep is echter essentieel voor je hele loopbaan om een maximale tevredenheid te behouden.

Het intake gesprek is erg belangrijk. Er worden gerichte vragen gesteld en de student krijgt enkele opdrachten die te voltooïen zijn tegen het volgend gesprek.

Met een wetenschappelijke test achterhalen we de sterke en zwakke punten van de jonge volwassene. Hierbij ontdekken we zijn energiegevers -en vreters. De studie is wetenschappelijk bewezen en al meer dan 20 mio mensen ondergingen deze betrouwbare test.

De kostprijs is €150 voor het hele traject van 2 gesprekken van 1u (tot max. 1,5u/gesprek) en de test met een uitgebreid rapport. Als ouders een bespreking willen hierrond na de coaching komt er een extra uur bij en rekenen we €55 aan.

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek waarna je zelf beslist of je met studiekeuze begeleiding start.

bottom of page